Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساری- مدیرکل شهری و شوراهای استانداری مازندران با اشاره به اینکه اجرای طرح ریزپهنه بندی شهر ساری باید تسریع شود، گفت: پروژه‌های عمرانی مازندران دارای پیوست مطالعاتی لرزه نگاری شود.

به گزارش قدس آنلاین، محمد مهدی تاکامی عصر امروز در جلسه علنی شورای اسلامی شهر ساری با اشاره به اینکه شهر ساری در مسیر توسعه قرار گرفته است، اظهار داشت: پروژه‌های در دست اجرا در شهرهای استان باید دارای پیوست مطالعاتی زمین لرزه نگاری باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از طرح‌های مهم در شهرهای استان نظیر ساری، اجرای طرح ریزپهنه بندی زمین لرزه بوده که باید با جدیت بیشتری دنبال شود.

مدیرکل شهری و شوراهای استانداری مازندران با اشاره به اینکه مطالعات ریزپهنه بندی شهر ساری به یک میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، تصریح کرد: شهرداری ساری مکلف به پرداخت ۴۰۰ میلیون تومان برای اجرای این طرح مهم در استان شده است.

تاکامی با بیان اینکه سناریوی بحران در شرایط زلزله در طرح ریزپهنه بندی زلزله ساری باید دیده شود، افزود: باید اجرای طرح ریزپهنه بندی زلزله ساری در فرصت زودتری به اتمام رسیده بود.

اختصاص ۶۴ میلیارد تومان اعتبار مدیریت بحران به شهر ساری

علی اصغر احمدی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران نیز با اشاره به اینکه ریزپهنه بندی می‌تواند تکمیل کننده طرح جامع و تفضیلی شهرهای استان باشد، گفت: مطالعات ریزپهنه بندی در شهر ساری باید با جدیت بیشتری اجرایی شود.

وی با بیان اینکه سال گذشته از اعتبارات مدیریت بحران بالغ بر ۶۴ میلیارد تومان به شهرداری ساری اختصاص داده است، افزود: شهرداری و شورای اسلامی شهر ساری باید جدیت بیشتری نسبت به اجرای طرح ریزپهنه بندی زلزله در مرکز استان داشته باشد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران با اشاره به اینکه این اداره کل مکلف به پرداخت سهم خود در اجرای طرح ریزپهنه بندی زلزله شده است، تصریح کرد: شهرداری و شورای اسلامی شهر ساری با تخصیص اعتبارات بتواند در اسرع وقت نسبت به تحقق این طرح مهم اقدام کند.

مازندران دارای ۵۸ شهر و سه میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت بوده که مطالعات ریزپهنه بندی زلزله در سه شهر رامسر، ساری و بابل از سال ۹۱ آغاز و به دلیل کمبود اعتبارات هنوز تکمیل نشده است.

منبع: تسنیم

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۱۴۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری برخط کشور در قشم

ایسنا/هرمزگان نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور با هدف هوشمندسازی مدیریت بحران در محوطه بیمارستان جی جیان جزیره قشم جانمایی شد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در جزیره قشم گفت: این طرح در اجرای دستور رئیس جمهور در مسیر هوشمندسازی دستگاه‌هاست.

محمد حسن نامی افزود: با هوشمندسازی فرآیندها و زیرساخت‌های مدیریت بحران به دنبال این هستیم که کمترین تلفات انسانی و حادثه دیده را در اثر وقوع حوادث طبیعی و در زمان بحران‌ها داشته باشیم.

معاون اجرایی مرکز لرزه نگاری کشوری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران هم گفت: با راه اندازی نخستین ایستگاه لرزه نگاری قشم، هوشمندسازی زیرساخت‌های مدیریت بحران در استان هرمزگان و جزیره قشم اجرایی می‌شود.

بهزاد پورمحمد افزود: تجهیزات دائمی لرزه نگاری پیش رفته با استانداردهای روز دنیا با توجه به اهمیت استراتژیک جزیره جهانی قشم در شش ماه آینده نصب و راه اندازی می‌شود.

وی گفت: برای تجهیز این ایستگاه سی میلیارد ریال هزینه شده است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم هم در این مراسم گفت: سالانه بیش از ۴ میلیون گردشگر وارد جزیره قشم می‌شوند و میلیاردها دلار سرمایه‌گذاری از سوی فعالان اقتصادی در این منطقه آزاد انجام می‌شود که با ارتقای مسائل ایمنی می‌توانیم قشم را به یک جزیره پیشرفته و نوآور در کشور تبدیل کنیم.

پیغامی افزود: ایجاد ایستگاه لرزه نگاری قشم که جنوبی‌ترین نقطه برخورد دو پهنه حجاز و ایران به لحاظ زمین شناختی است کمک شایانی به پایش مسائل و مخاطرات منطقه، هرمزگان و کل کشور می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • بازدید از بزرگترین پروژه پل‌سازی شیراز تا تقاطعی که دسترسی به حرم شاهچراغ را تسهیل می‌کند
  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری برخط کشور در قشم
  • ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم
  • زلزله در خراسان شمالی ؛ شدت و مرکز زمین لرزه
  • زلزله ای با بزرگی ۴.۲ ریشتر خراسان شمالی را لرزاند
  • اجرای ۱۰۰۰ میلیارد پروژه عمرانی در روستاهای یزد
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی